Kirpputori
Katso äkkilähdöt!
  Etusivu -> Elokuvat, musiikki ja pelit -> Kirjoituskutsu vinyylilevyjen keräilystä
Kirjoittaja Viesti
uvanhamaLiittynyt: 20 Hel 2014
Viestejä: 1
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: To Hel 20, 2014 1:44 pm    Viestin aihe: Kirjoituskutsu vinyylilevyjen keräilystä Vastaa lainaamalla viestiä

Terve.

Opiskelen kansatiedettä Helsingin yliopistossa. Kandidaatintutkielmani kirjoittaminen on alkamassa, ja kaipaisin tätä varten aineistoa.

Itse tutkielmani tulee käsittelemään sellaista vinyylilevyjen keräilyä, joka tapahtuu kirpputorien, pihamyyntien, divareiden halpakorilöytöjen ja vastaavien kautta. Katseeni ja mielenkiintoni siis kohdistuu tässä tapauksessa halpalevyjen keräilyyn. Huomioni keskipisteessä on kyseisenlaisten levyhankintojen asema levykokoelmissa ja itse hankintoihin vaikuttavat tekijät.

Voit kertoa yleisemmin levykokoelmastasi, sen koosta, lajitteluperusteista ja näytteillepanosta sekä pohtia omaa yleisempää suhdettasi keräilyyn (esimerkiksi sen kautta, määritteletkö itsesi lähtökohtaisesti keräilijäksi). Kerro, kuinka usein ylipäätään ostat levyjä, mistä hankit levysi ja missä suhteessa ostat niitä kirpputorien kaltaisista paikoista tai halpakoreista. Millä perusteilla ostat halpalevyjä, ja mistä hankit varsinaista tietoa niistä? Kerro yksittäisistä mieleenpainuneista löydöistä sekä hankintareissuista ja -paikoista.

Tulen anonymisoimaan kaikki lopulliseen työhön päätyvät vastaukset. Aineisto luovutetaan tutkielmani valmistumisen jälkeen Museoviraston Kansatieteelliseen arkistoon ja sitä voidaan käyttää tutkimuksessa myöhemminkin.

Lähetä vastauksesi ja mahdolliset lisätiedustelut osoitteeseen unto.vanhamaki [at] helsinki.fi. Vastausten pituudella ja sillä, vastaatko kaikkiin yllä mainittuihin kohtiin, ei ole merkitystä. Pyydän vastauksia maanantaihin 10.3. mennessä.

Terveisin,

Unto Vanhamäki
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   
Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Kirpputori.net Foorumin päävalikko
Sivu 1 Yht. 1
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Vertaa netin halvimmat hotelliyöt:
Hotellivertailut.fiKuumat.comista:
Äkkilähdöt ja tarjousmatkat