Kirpputori
Katso äkkilähdöt!
  Etusivu -> Muuta -> Apua Sinulle
Kirjoittaja Viesti
Auttava linjaLiittynyt: 23 Elo 2012
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: Su Elo 26, 2012 11:37 am    Viestin aihe: Apua Sinulle Vastaa lainaamalla viestiä

Joskus elämässä on yksinäistä, vaikka olisi kahden. Toisinaan haluat jakaa ajatuksia toisen kanssa, mutta joitakin asioita ei uskalla, eikä halua sanoa ääneen tai toinen osapuoli ei kuuntele. Pelkäät että ajatuksiasi ei ymmärretä ja hyväksytä, että joku nauraa peloillesi tai pitää niitä turhina. Pelkäätkö ystäviesi petollisuutta tai tuntuuko sinusta, ettei sinulla ole ystävää tai läheistä kehen voisit luottaa juuri tässä asiassa. Tai painaako puoliso mieltäsi, etkä ole vielä valmis keskustelemaan hänen kanssaan.

Onko sinulla murheita perheen sisällä puolison tai lasten kanssa, onko teillä uusioperhe tai monikulttuurinen suhde? Tuntuuko sille, että haluaisit jakaa ajatuksia jonkun ulkopuolisen kanssa luottamuksella keskustellen? Ahdistaako sinua työssä tapahtuvat muutokset, työttömyyden uhka ja taloudelliset huolet tai oletko kokenut työpaikkakiusaamista? Onko sinulla sairauksien pelkoa tai yleisluontoista ahdistusta maailman tilanteesta? Jos haluat purkaa tunteitasi ja keskustella asiantuntevien ihmisten kanssa, tässä on sinulle ratkaisu, soita meille.

Palvelumme on uusi, mutta numerossa vastaa kokeneet ihmiset, jotka haluavat kuunnella sinua ja auttaa sinua keskustelemalla mieltäsi painavista asioista. Vastaajien joukossa on mielenterveys, päihde ja kriisikoulutuksen saaneita henkilöitä. Voit soittaa meille luottamuksella 0700-17447 1,97 e / min + pvm. Palvelun tuottaa Elco.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin   
Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Kirpputori.net Foorumin päävalikko
Sivu 1 Yht. 1
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Vertaa netin halvimmat hotelliyöt:
Hotellivertailut.fiKuumat.comista:
Äkkilähdöt ja tarjousmatkat